spam experts

SpamExperts is een professionele spamfilteroplossing om bedrijven te beschermen tegen bedreigingen door het uitfilteren van 99,8% van alle spamberichten.

Hoge kwaliteit filtering

De ongeëvenaarde intelligentie van SpamExperts is het directe resultaat van de miljoenen e-mails die elke dag worden gefilterd en waar het systeem van leert. Het inkomende filter behoort tot de beste in de markt met een nauwkeurigheid van nagenoeg 100% en bijna geen false positives. Spamexperts grijpt in nog voordat e-mail uw mail server bereikt!

spamexpertsinfo

Eenvoudige configuratie

Via je webinterface krijg je toegang tot verschillende beheerniveaus, branding-opties en andere features zoals het automatisch detecteren van gebruikers, bijlagebeheer en white- en blacklists.

Altijd up-to-date

De kracht van SpamExperts is het ongelooflijk verfijnde filterproces. Veel spamfilters werken met eenvoudige voorgeprogrammeerde logica. SpamExperts daarentegen analyseert iedere inkomende e-mail en past zijn parameters daarop aan. Omdat wij weten hoe spammers te werk gaan kunnen wij vaak al in een vroeg stadium ingrijpen.

Kosten:

Vanaf € 25,00 per domein/jaar exclusief BTW. Korting vanaf bundels met 5 domeinen.

uptrends logo on white

Website Monitoring voor Web Professionals

Een website of web applicatie lanceren kan lastig zijn, maar dat betekent niet dat het bewaken ervan ingewikkeld hoeft te zijn. Met Uptrends Website Monitoring blijft u altijd op de hoogte van uw site uptime en performance, via ons wereldwijde netwerk van controlestations. SMS en e-mail alerts bij offline status (afhankelijk van type SLA).

Echte Browser Monitoring

Wees er zeker van dat uw data "the real deal" is, met Uptrends' Echte Browser Monitoring technologie. Uptrends opent een browser op een dedicated server, en rendered een webpagina - lokaal - op dezelfde manier als uw gebruikers dat doen.

screenshot real browser

158 Wereldwijde Locaties

Uw klanten zitten overal, met dank aan het internet. Uptrends geeft u de tools om uw website te monitoren van 158 controlestations wereldwijd. Het maakt niet uit waar u zich bevindt ten opzichte van uw gebruikers; u blijft altijd op de hoogte wanneer zij downtime of performance problemen ondervinden.

Publieke Statuspagina

Zie de status van uw Website door middel van een Publieke Statuspagina.

Check de status van de MPA Server via Uptrends:

notifications logo1

Kosten:

Vanaf € 10,00 per domein/jaar exclusief BTW. Korting vanaf bundels met 5 domeinen.

 

Adresgegevens

Media Project Advies BV
Lautastate 72
8925 HS LEEUWARDEN

Contact

Telefoon: +31 20 6189965
E-Mail:
Support:

Overige informatie

Kamer van Koophandel: 34294925
BTW/VAT: NL819052310B01
Algemene voorwaarden: Download hier (PDF)